به گزارش قدس آنلاینف همزمان با روز بیستم اسفند ماه روز ملی راهیان نور، یکصد و دومین جلسه شورای سیاستگذاری راهیان نور کشور صبح امروز (پنجشنبه ۱۹ اسفندماه) با حضور سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسؤولان لشکری و کشوری در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این نشست، سعید عسگری، نماینده رئیس جمهور در شورای سیاستگذاری راهیان نور کشور، حجتالاسلام حیدر مصلحی رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، امیر دریادار حبیباله سیاری، معاون هماهنگکننده ارتش، سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگکننده سپاه، سردار محمد شرفی، معاون هماهنگکننده فرمانده انتظامی کل کشور، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، سردار محمدجواد زادهکمند، معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار محسن فتحیزاده، رئیس سازمان حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی، علیاکبر متکان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی، بیژن رنجبر، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در شورای سیاستگذاری راهیان نور، سردار محمد ناظر معاون هماهنگکننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس حضور یافتند.
در ابتدای این نشست، از شعار سال راهیان نور با عنوان «ما مقاوم هستیم» توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رونمایی شد.
اعلام آمادگی دستگاهها برای پذیرش راهیان نور در هفت استان مرزی
سرلشکر باقری در رونمایی از شعار سال راهیان نور با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا گفت: خدا را شاکریم که مجدداً با کاهش شیوع بیماری کرونا فرصت حضور مشتاقان در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس و جبهههای نور علیه ظلمت ایجاد شده است.
وی با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در راهیان نور افزود: امیدواریم مشتاقان راهیان نور بتوانند با رعایت موازین بهداشتی و دستورالعملها در این سرزمینی که بوی بهشت را به همراه دارد حضور پیدا کنند و بهره معنوی ببرند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: امسال با کاهش کرونا و با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا، امکان انجام سفر از جمله اردوهای راهیان نور با رعایت دستورالعملهای بهداشتی میسر شده است. در این جلسه توسط دستگاههای مربوطه گزارشهایی ارائه شد و دستگاهها برای پذیرش راهیان نور در هفت استان مرزی اعلام آمادگی کردند.
وی ادامه داد: درباره سفر ایمن و نحوه اسکان مناسب مردم و برگزاری تمام مراسمهای مرتبط در یادمانها و برگزاری رزمایش و نمایشهای رزمی گزارشهایی ارائه و در این زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شد.
گستره راهیان نور به استان هرمزگان و بوشهر هم کشیده شد/ ۵۷ یادمان در ۷ استان
در ادامه سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به اینکه جلسات شورای سیاستگذاری راهیان نور در ۲ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا برگزار نشد، بیان داشت: گستره سرزمینی راهیان نور در هفت استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و بوشهر است که در این استانها حدود ۵۷ یادمان دفاع مقدس وجود دارد.
وی افزود: یکی از کارهای خوبی که ما در ستاد مرکزی راهیان نور کشور با همکاری ارتش، سپاه و نیروی انتظامی انجام دادیم، این بود که راهیان نور را فقط به منطقه خوزستان محدود نکردیم، بلکه این موضوع در مناطق غرب و شمالغرب نیز گسترش دادیم و اردوهای راهیان نور به ۲ استان هرمزگان و بوشهر نیز اعزام کردیم.
سردار کارگر با بیان اینکه راهیان نور فقط به مدت زمان ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین محدود نخواهد شد، اظهار داشت: یکی از کارهای انجام شده، سند ملی راهیان نور است که این سند تکلیف همه دستگاههای کشور را معلوم کرد و این توانست به عنوان یک سند اصلی خود را نشان دهد.
بیشترین اسکانهای راهیان نور مختص منطقه خوزستان است
وی با اشاره به ایجاد ۲ قرارگاه دانشجویی و دانشآموزی در راهیان نور ادامه داد: اقدام بعدی راهاندازی سامانه خودروی شخصی بود. درباره اسکان در حال حاضر ۱۵۰ هزار شب مانی و اسکان در محیطهای راهیان نور وجود دارد که بیشترین اسکانها مختص منطقه خوزستان با بیش از ۱۰۰ هزار شب مانی است.
سردار کارگر با تأکید بر اینکه اوج اعزامها در سال ۱۳۹۷ بود که طی آن بیش از هفت میلیون نفر به راهیان نور سفر کردند، ابراز داشت: با شیوع کرونا داوطلب شدیم تا کاروانهای راهیان نور اعزام نشود، البته در مدت شیوع کرونا یادمانهای راهیان نور باز بوده و افرادی با خودروهای شخصی مراجعه کردند.
منبع: فارس
انتها ی خبر/
نظر شما